În perioada 11-14 iunie ac, România va fi reprezentată la SEOUL FOOD 2024 de un număr de 8 expozanți, respectiv, AAYLEX HOSPITALITY SRL, AGRIND SA, AGRO DANUBIUS TRADING SRL, BLUANA FOODS SRL, DOMENIILE FRANCO-ROMÂNE SRL, HERTA BIO APICOLE SRL, KALPO SRL si VELVET WINERY SRL.

Participarea este organizată și finanțată prin programul de promovare a exportului iar, pe lângă expozanți și co-organizatori (SIMMASTER și Inter-Bio), vor efectua deplasarea și reprezentanți ai Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior – ARICE. Deschiderea evenimentului va avea loc în data 11 iunie 2024, la ora 10.00, pavilionul României fiind situat în Hala 5- Stand C601.

SEOUL FOOD este a patra cea mai mare expoziție alimentară din Asia, care reunește toate sectoarele industriei alimentare și tehnologice; comerțul cu amănuntul, serviciile alimentare, comerțul cu ridicată, distribuția și fabricarea. Este un eveniment perfect pentru furnizorii și cumpărătorii care sunt implicați în industria alimentară pentru a face afaceri și rețele față în față pe parcursul a patru zile. SEOUL FOOD 2024 oferă oportunități de a experimenta noi domenii în industria alimentară, de a găsi noi oportunități de afaceri și de a dezvolta relații pe termen lung.

Piața sud coreeana are un mare potențial de export, mai ales în contextul acordului de liber schimb UE- Republica Coreea, ceea ce ne face să privim cu optimism această  primă participare cu stand național la un astfel de eveniment cu o paletă largă de exportatori români de produse agroalimentare. Este o piață înalt concurențială pentru aceste produse, cu un număr mare de consumatori care sunt interesați de produse  autentice și de calitate” a  declarat Costin Lianu, președinte Inter-Bio.

Inter-Bio

Website: https://inter-bio.ro/ro/

Email: office@inter-bio.ro

https://www.facebook.com/interbio.ro

https://www.linkedin.com/company/asociatia-inter-bio/

 

Vizualizați Catalogul