Membri

Membrii INTER-BIO au hotărât să se asocieze în scopul de a contribui la dezvoltarea durabilă (sustenabilă) a sectorului agroalimentar bio din România, prin acordarea de consultanță de specialitate.

Membri Fondatori:

Asociaţia Bioagricultorilor din România “BIOTERRA”

Asociaţia BIOTERRA deţine peste 3000 de membri şi se bucură de o experienţă considerabilă şi o reţea solidă de colaboratori . Asociaţia reprezintă o voce importantă a agricultorilor din România şi vine în sprijinul membrilor, colaboratorilor şi  actorilor dornici să îmbrăţişeze agricultura ecologică.

 

Clusterul Bio Danubius

BIO DANUBIUS este un cluster din Regiunea de Sud Est  preocupat de creşterea potenţialului de inovare din sectorul agriculturii ecologice,  prin cercetare şi creşterea competitivităţii  a întreprinderilor membere.

 

Universitatea Spiru Haret

Universitatea Spiru Haret este o instituţie particulară de învăţământ din România, cu o tradiţie de 28 de ani, care pune la dispoziţia cursanţilor o varietate de programe educaţionale şi oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională. USH Pro Business, centru antreprenorial universitar,  este structura conexă Universităţii Spiru Haret specializată pe activități dedicate mediului antreprenorial precum:

  • Cercetare, dezvoltare, inovare
  • Dezvoltare antreprenorială
  • Educaţie Business
  • Inovare şi transfer tehnologic
  • Înfiinţare şi dezvolare de clustere innovative
  • Internaţionalizare
  • Înfiinţare şi dezvoltare de start-up- uri

USH Pro Business

USH Pro Business este un Centru specializat pentru activități dedicate mediului antreprenorial al Universității „Spiru Haret”, fiind conceput pentru a sprijini companiile și a oferi soluții pentru susținerea competitivității.

Centrul oferă servicii și asistență specializată pentru mediul antreprenorial prin proiecte și programe elaborate pe baza unei consultări prealabile cu firmele și asociațiile mediului de afaceri. Centrul USH Pro Business aduce un plus de valoare serviciilor existente pe piață la momentul actual, prin înțelegerea nevoilor partenerilor și conectarea lor cu mediile universitare.

Membri Aderenţi:

Bio Carpathia

Cooperativa Bio Carpathia este alcătuită din 52 de membri  care activează în producţia de lapte bio.  Această cooperativă  a facut progrese semnificative, iar în cursul anului 2018, fermierii au facut pasul de la producţia de lapte, la procesare şi şi-au creat astfel propriul brand Bio Carpa­thia. Cantităţile  de lapte colectate  sunt suficiente pentru a  asigura necesarul solicitat de Covalact, jumatate din material primă folosită de Napolact şi pentru  comercializarea în lanţul de magazine Carrefour sub brand propriu.