Newsletter

 

NEWSLETTER_SEPTEMBRIE 2021

  •  Asociația Inter-Bio – Platformă Tehnologică Națională TP ORGANICS
  •  Inter-Bio în presă
  •  Cum se va face agricultură ecologică după 1 ianuarie 2022: accentul se va pune pe economia circulară şi pe reţinerea carbonului în sol
  •  Parteneri Inter-Bio: EKOCULT
  •  Afaceri de la zero: Cine s-ar gândi că tehnologia ar putea să se infiltreze în stupii de albine şi să joace un rol deloc de neglijat în procesul de producţie a mierii de albine?
  • Agricultura de mâine: „Doamna cu roboții” din agricultura românească
  • Agropower: Mugurel Ionel, director general, Chromosome Dynamics: Străinii văd ferma ca pe o multinaţională. În agricultura modernă fermierii „gândesc ierarhic, stabilesc procese, deleagă oameni să ia decizii, ceea ce rar se întâmplă în România“

Vizualizați Newsletter

 

 

 

 

NEWSLETTER_AUGUST 2021

  • AFACERI DE LA ZERO: Andrei Miklosi a pus eticheta LaNăsal pe un portofoliu de sucuri, uleiuri, siropuri pe bază de cătină şi a ajuns la afaceri de 180.000 de lei.
  • Liliana Ciobanu, preşedinte, Ecocert: Cererea pentru produse ecologice este în creştere, dar nu vom vedea o schimbare majoră în piaţă în următorii trei ani. Numărul fermierilor certificaţi ecologic a crescut în ultimii ani şi suprafeţele au crescut, mediul este dinamic.
  • Inter-Bio în presă ! : Agricultura ecologică nu este inclusă în PNRR, semnalează preşedintele Asociaţiei Inter-Bio.

Vizualizați Newsletter

 

 

 

 

NEWSLETTER_IULIE 2021

  • Mădălina Giurescu, preşedinte, Cooperativa Agricolă Bio Cătina: Vindem direct în nord-vestul Europei şi în Asia
  • Dacian Badea, Fermele Ecologice Silvania: E nevoie de investiţii în zootehnie. Lipsesc depozitarea şi procesarea
  • Formele asociative sunt cheia să reușești. Majoritatea agriculturii din Spania este deținută de cooperative, pentru că le este mai ușor să vândă

Vizualizați Newsletter

 

 

 

 

NEWSLETTER_IUNIE 2021

  • Investiţi în România! Paul Creţu, Orange Valley: Extindem vânzarea prin automate cu suc de cătină, insule în mall-uri şi un punct propriu pe litoral
  • Consumatorul îşi doreşte să aibă pe masă produse româneşti, există potenţial de creştere a producţiei, dar trebuie să venim şi cu instrumente de susţinere a producătorilor
  • Horizon Europe Info Days 2021
  • Info eveniment de interes 2021

Vizualizați Newsletter

 

 

 

 

NEWSLETTER_MAI 2021

  • Sectorul alimentar și al băuturilor din Germania
  • Povestea Mayie

Vizualizați Newsletter

 

 

 

 

 

 

NEWSLETTER_APRILIE 2021

  • Măsuri concrete pentru atingerea obiectivului ca 25% din terenurile agricole să fie utilizate pentru agricultura ecologică până în 2030!
  • Agricultura Ecologică în UE. Studiu de Caz: Liechtenstein. Locul I, în eco
  • Elvețienii ne apreciază eforturile pentru o Românie ecologică cu oameni sănătoși: Comuna Bârnova, un reper național de inițiative ecologice

Vizualizați Newsletter