Membri

Membrii INTER-BIO au hotărât să se asocieze în scopul de a contribui la dezvoltarea durabilă (sustenabilă) a sectorului agroalimentar bio din România, prin acordarea de consultanță de specialitate.

Membri :

Asociaţia Bioagricultorilor din România “BIOTERRA”

Asociaţia BIOTERRA deţine peste 3000 de membri şi se bucură de o experienţă considerabilă şi o reţea solidă de colaboratori . Asociaţia reprezintă o voce importantă a agricultorilor din România şi vine în sprijinul membrilor, colaboratorilor şi  actorilor dornici să îmbrăţişeze agricultura ecologică.

 

Universitatea Spiru Haret

Universitatea Spiru Haret este o instituţie particulară de învăţământ din România, cu o tradiţie de 28 de ani, care pune la dispoziţia cursanţilor o varietate de programe educaţionale şi oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională. USH Pro Business, centru antreprenorial universitar,  este structura conexă Universităţii Spiru Haret specializată pe activități dedicate mediului antreprenorial precum:

  • Cercetare, dezvoltare, inovare
  • Dezvoltare antreprenorială
  • Educaţie Business
  • Inovare şi transfer tehnologic
  • Înfiinţare şi dezvolare de clustere innovative
  • Internaţionalizare
  • Înfiinţare şi dezvoltare de start-up- uri

USH Pro Business

USH Pro Business este un Centru specializat pentru activități dedicate mediului antreprenorial al Universității „Spiru Haret”, fiind conceput pentru a sprijini companiile și a oferi soluții pentru susținerea competitivității.

Centrul oferă servicii și asistență specializată pentru mediul antreprenorial prin proiecte și programe elaborate pe baza unei consultări prealabile cu firmele și asociațiile mediului de afaceri. Centrul USH Pro Business aduce un plus de valoare serviciilor existente pe piață la momentul actual, prin înțelegerea nevoilor partenerilor și conectarea lor cu mediile universitare.

Bio Catina

Bio Cătina, Cooperativa Agricolă

Suntem Cooperativa Agricola Bio Catina si cultivam catina alba de cultura romaneasca la cele mai inalte standarde de calitate in cadrul unei asociatii formata din mai multe ferme raspandite pe teritoriul Romaniei. Suprafata pe care o acoperim in acest moment este de 150 de hectare. Plantatiile sunt localizate in diferite zone ale tarii si sunt certificate ecologic de organisme de inspectie internationale.

 

Hipy Bio

Produse certificate obținute numai din fructe de catină presate la rece și miere ecologică

 

 

 

BIOCOOP – Cooperativa Agricola Stefan cel Mare

 

 

 

 

BIO ROMÂNIA​ – FILIALA TULCEA

 

 

 

 

Parteneri:

Gusto

Phoenixy – Gusto Pufuleți

În ultimele două decenii, Gusto a setat standardele de calitate pe piața de snacks. Sunt produși respectând cele mai înalte standarde europene de calitate și de siguranță alimentară. Pe piața românească de profil, pufuleții sunt lideri de piață, atingând performanțe nebănuite.

Gusto Bio răspunde unei cereri crescânde venită din partea unui consumator educat și mult mai conștient de impactul alimentației în viața sa.

ECOKULT

Ecokult este un producător de legume ecologice. Recunoaștem că relațiile de afaceri serioase pot fi susținute numai prin angajament, produse de înaltă calitate și planificare pe termen lung, deci cu asta ne mândrim. Capacitatea de producție actuală este de 300 de tone / an, cu posibilitatea extinderii în funcție de cerințele clienților. Poate livra, de asemenea, produse IQF, pe baza unor contracte anticipate. Certificări: decalaj organic și global.

Mayie

Cosmeticele Mayie sunt fabricate cu strictete doar din ingrediente naturale, din respect pentru natura si pentru clienti. Pentru ca uleiul de lavanda Mayie sta la baza tuturor produselor, am ales sa-l obtinem integral. Noi din plantele noastre.

 

Directia Silvica

Directia Silvica Bihor

În fondul forestier personalul silvic aplică legislația specifică acestuia în vederea apărării integrității, a menținerii actualelor limite și gospodării unitare, în contextul unei silviculturi durabile și ecologice.

Personalul silvic urmărește creșterea productivității pădurilor și a calității lemnului obținut cât și pentru valorificarea integrală a tuturor produselor pădurii.

 

 

Consorțiul de clustere Inter-Bio

Bio Danubius

Clusterul Bio Danubius are scopul de a armoniza și reprezenta interesele întreprinderilor, cercetării, administrației și entităților catalizator în vederea creșterii competitivității economice și creării de locuri de muncă, dezvoltării durabile și sustenabile a Regiunii de Sud Est.

 

 

BIO Concept Valea Prahovei

Clusterul are scopul de a armoniza și reprezenta interesele întreprinderilor, cercetării, administrației și entităților catalizator în vederea creșterii competitivității economice și creării de competențe, dezvoltării durabile și sustenabile, internaționalizării membrilor, perfecționării profesionale a managerilor și a angajaților, administrării unei baze de date comune, participarea în rețele naționale și europene, creșterea potențialului de inovare a întreprinderilor.

 

BioNEst

Clusterul BioNEst crede cu tărie în stilul de viață sănătos care are la bază nutriția și de aceea suntem implicați în dezvoltarea agriculturii, industriei alimentare și comerțului cu produse ecologice, naturale și tradiționale. Adaugăm valoare prin creativitate, cercetare aplicativă și experimentală, cooperare, dezvoltarea și promovarea resurselor și valorilor comune sub o identitate unică contribuind astfel la creșterea performanțelor economice ale membrilor. Susținem dezvoltarea inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Nord-Est prin stimularea cercetării, a ecosistemelor de transfer de cunoaștere și a lanțurilor de transfer tehnologic.

 

Cluster BIO Oltenia

Cluster BIO Oltenia are ca scop armonizarea și reprezentarea intereselor administrației publice locale, cercetarii, intreprinderilor în vederea creșterii competitivității economice și creării de locuri de muncă, dezvoltării durabile și sustenabile a Regiunii Sud- Vest Oltenia, internaționalizării membrilor, perfecționării profesionale a managerilor și a angajaților, administrării unei baze de date comune, participarea în rețele naționale și europene, creșterea potențialului de inovare a întreprinderilor în sectoarele: tehnologii informaţionale şi de comunicații, spaţiu şi securitate, energie, mediu şi schimbări climatice, bioeconomie, localităţi inteligente, industria de înaltă tehnică, domeniul construcţiilor de maşini.