Bio Catina

Bio Cătina, Cooperativa Agricolă

Com. Valea Mare, Sat Livezile, Nr. 299137488, Dâmbovița,
Punct de lucru: Bardului 3 Sector 4, București, România
Tel:+40 722 929 772
E-mail: office@biocatina.com
Web: www.biocatina.com

Agricultura certificata ecologic

Toate plantatiile noastre sunt certificate ecologic de catre Austrian Bio Garantie. Folosim numai substante certificate ecologic. Ingrasamantul principal folosit este gunoiul de grajd.

Capacitate mare de productie

Cultivam catina alba de cultura romaneasca la cele mai inalte standarde de calitate in cadrul unei asociatii formata din mai multe ferme raspandite pe teritoriul Romaniei. Suprafata pe care o acoperim in acest moment este de peste 150 de hectare.

Tehnologie moderna

Folosim sisteme moderne de irigare prin picurare si tractoare specializate si fiabile de ultima generatie echipate cu toate accesoriile necesare pentru o intretinere complet mecanizata a solului.

Sortiment diversificat

Suntem atat producatori de 4 soiuri diferite de catina ecologica prezenta in fermele noastre (Clara, Mara, Cora, Pitesti) cat si de 14 produse procesate ecologice utilizand materia prima proprie.

Containere frigorifice de congelare

In cadrul containerului se realizeaza operatiunile de congelare a productiei de catina la temperaturi de cca -40°C, urmate de refrigerarea acesteia la -20°C pentru depozitare in conditii optime.

Experienta

Zonele de plantare au fost alese cu grija, in zone neinundabile si fertile, inconjurate de lantul muntos Carpatic, de-a lungul raurilor Arges (Jud. Arges) si Sasa (Jud. Valcea).