USH Pro Business

 

USH Pro Business, centru specializat în activități dedicate mediului antreprenorial al Universității Spiru Haret, sprijină companiile și oferă soluții de susținere a competitivității acestora.

Centrul oferă servicii de asistență în afaceri mediului antreprenorial, prin proiecte și programe elaborate pe baza unei consultări prealabile cu reprezentații mediului de afaceri (firme, asociații profesionale, clustere, consorții).

USH Pro Business adaugă plus valoare serviciilor existente pe piață, în prezent, prin înțelegerea nevoilor partenerilor și conectarea lor cu mediul universitar.

Oferind servicii de înaltă calitate mediului de afaceri românesc, cu o atitudine dinamică și inovatoare, USH Pro Business furnizează servicii care acoperă o arie largă de activități de cercetare și inovare, orientate spre soluții de piață, formare profesională și vocațională, servicii suport de creștere a competitivității firmelor, clusterelor, asociațiilor profesionale, consorțiilor, organizează evenimente de afaceri.

USH Pro Business oferă o analiză atentă și detaliată a schimbărilor și tendințelor în mediul de afaceri, astfel încât partenerii să beneficieze de cele mai bune servicii de asistență specializată.