Evenimentul este o continuare a acceleratorului universitar lansat în luna martie 2021 și se adresează tuturor celor care doresc punerea în practică a aptitudinilor antreprenoriale la nivel internațional.

Enterprise Europe Network (EEN) este una dintre cele mai importante rețele de transfer de tehnologie și de sprijin pentru afaceri, care ajută întreprinderile mici și mijlocii să inoveze și să se dezvolte la scară internațională, practic o poartă de acces pentru afacerea ta pe piețele internaționale de dezvoltare.

EEN se concentrează pe promovarea competitivității afacerilor prin internaționalizare, transfer de tehnologie și acces la finanțare, fără costuri pentru utilizatorii săi.

Vrei să devii beneficiar al rețelei Enterprise Europe Network?

Te așteptăm la workshop-ul ce va avea loc online în data de 12 ianuarie 2022, ora 20.00.

Link de conectare la eveniment https://global.gotomeeting.com/join/114839333

DE CE SĂ PARTICIPI? 

  • EEN este cea mai mare rețea de sprijin din lume pentru IMM-uri cu ambiții internaționale
  • EEN te ajută prin identificarea partenerilor potriviți, având scopul de a ajuta afacerile să se dezvolte și să se extindă la nivel internațional
  • Este o piață internațională în care se află peste 600 de organizații (poli și institute tehnologice, camere de comerț și industrie, universități și institute de cercetare, organizații de dezvoltare regională, asociații de afaceri etc) din 60 de țări
  • EEN NU SOLICITĂ NICI UN COST!

Evenimentul este organizat cu suportul Societății Antreprenoriale Studențești USH (SAS)

Pentru confirmarea participării completați Formularul de înscriere (click pe el)